Informatie over verzending

 

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Bestellingen binnen Nederland, naar België, Luxemburg en Duitsland worden via UPS verzonden. Bestellingen naar andere landen gaan via Post.nl

 

Op welke dagen bezorgd UPS?
Van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur

 

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?
Dit is afhankelijk van de voorraadsituatie en de gekozen verzend- en betaaloptie. Gewoonlijk zijn alle producten uit voorraad leverbaar, besteld en betaald u deze via de mogelijkheden van MultiSafePay (iDEAL, Creditcard (VISA/Mastercard) of PayPal), dan gaan deze, mits voor 15.00 uur besteld, nog dezelfde dag de deur uit. Mocht u de voorkeur hebben om te betalen per bankoverschrijving, dan kunt u contact met ons opnemen om uw bestelling te plaatsen.

 

Ik heb een bestelling geplaatst, hoe word ik op de hoogte gehouden van de voortgang?
Bij bezorging door UPS wordt u via het systeem van UPS per mail op de hoogte gehouden van de diverse stappen binnen het bezorgproces. Bij levering door Post.nl ontvangt u van ons via de mail een trackingnummer waarmee u via www.tracktrace.nl zelf uw zending kunt volgen.

 

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat nu?
Controleer altijd eerst de verzendstatus van je bestelling via de website van UPS. Nadat wij een e-mail hebben verstuurd dat de bestelling is verstuurd dan kun je er vanuit gaan dat deze in 99% van de gevallen de volgende werkdag wordt afgeleverd, is dit niet het geval dan kan dit de werkdag erop worden afgeleverd. Bij leveringen met Post.nl is de zending te volgen middels Track & Trace. De duur van de verzending is per land verschillend.