Levertijd

Normaal gesproken zijn alle liften uit eigen voorraad leverbaar, tenzij dit bij het betreffende product op de website anders staat vermeld. Wanneer er, op werkdagen, voor 3 uur besteld en betaald wordt, wordt de bestelling binnen Nederland in de meeste gevallen de volgende dag bezorgd. Voor Belgie, Luxemburg en Duitsland geldt een levertijd van minimaal 2 werkdagen. Voor overige landen is de verwachte levertijd, minimaal, 3 werkdagen.

Verzending

Zendingen binnen Nederland, naar België, Luxemburg en Duitsland worden door UPS bezorgd. Nadat uw pakket is afgehaald bij Screentech, ontvangt u van hen op verschillende momenten in het bezorgproces een mail met bezorgdetails. Zendingen naar andere landen worden verstuurd met Post.nl. Na versturen ontvangt u van ons per mail een barcode waarmee u uw zending via www.tracktrace.nl kunt volgen.

Verzendkosten

Bestellingen met een waarde boven de € 200,- worden in Nederland en Belgie kostenloos geleverd. Kosten voor verzending van accessoires binnen Nederland bedragen € 7,50,-. Voor Belgïe en Luxemburg bedragen de verzendkosten € 15,- en voor zendingen naar Duitsland bedragen de verzendkosten € 25,-. Verzending naar andere landen binnen de EU is mogelijk. De verzendkosten worden getoond nadat het betreffende land geselecteerd is in het winkelmandje. Levering naar landen buiten de EU is, enkel op aanvraag, mogelijk.