VenSet TV-liften

ScreenTech is, voor de Benelux, de exclusieve importeur van de TV-liften van VenSet. VenSet is producent van hoogwaardige, innovatieve maar ook betaalbare, elektrische TV-liften. ScreenTech beschikt over een eigen voorraad van de VenSet TV-liften waardoor wij in staat zijn om de liften snel uit te leveren. Wij streven er naar om de lift, op werkdagen, binnen 24 uur af te leveren op elk adres in Nederland, uitgezonderd de Wadden-eilanden.

De TV-lifen van VenSet zijn geschikt om te gebruiken in verschillende toepassingen. De meest gebruikte toepassing is het inbouwen in een TV-meubel. Hierdoor kan men de tv uit een kast omhoog laten komen wanneer deze gebruikt wordt en deze uit beeld plaatsen als de televisie niet gebruikt wordt. Daarnaast worden de TV-liften gebruikt om in te bouwen in het voeteneinde van een bed, in keukens en in plezierjachten.

Één van de kenmerken van de VenSet TV-liften is de geringe inbouwmaat, welke gerealiseerd wordt door de telescopische hoogteverstelling, waardoor deze in veel toepassingen is in te bouwen. Zo hebben de TV-liften voor de grotere schermen, de ST700A en ST1000A, een inbouwhoogte van minimaal 60 centimeter, terwijl deze televisie liften schermen tot een hoogte van 95 cm omhoog kunnen bewegen. De TV-liften, zoals de ST600B en de ST460B, zijn geschikt voor kleinere schermen en hebben een minimale inbouwhoogte van 50 centimeter.

 

VenSet TV-liften

De TV-liften van VenSet worden gemonteerd aan de achterwand van een meubel of tegen de muur. Door de duidelijke bevestigingspunten zijn deze liften zeer eenvoudig te monteren. Door een eventueel extra accessoire is het ook mogelijk, verschillende modellen,te monteren op de vloer of bodem van een kast. Het mooie aan de liften van VenSet is dat deze televisie liften met 1 druk op de afstandsbediening automatisch omhoog gaan.

Een tweetal VenSet TV-liften zijn voorzien van een beveiligingsmechanisme welke er voor zorgt dat de lift automatisch stopt als er in neerwaartse beweging een voorwerp klem komt te zitten. De liften die voorzien zijn van het beveiligingsmechanisme zijn de ST700A en de ST1000A. Enkele maanden geleden is er ook een nieuw model lift bijgekomen, namelijk de ST700C en ST1000C. Deze liften, van de C-versie, hebben een beveiliging in beide richtingen, dus zowel in opwaartse- als neerwaartse beweging. De ST700A en ST1000A hebben deze beveiliging enkel in neerwaartse richting. Daarnaast heeft de ST700C/ST1000C ook een gecontroleerder geluidsniveau ten opzichte van de ST1000A. De liften van de B-versie, het merendeel van de TV-liften, heeft geen beveiliging in het systeem zitten wat in werking treeds bij blokkade van de opwaartse- of neerwaartse beweging. De liften van de B-serie hebben daardoor wel een lager geluidsniveau dan de overige liften.

 

ST700C/ST1000C

De ST700C en de ST1000C zijn de enige lift in het assortiment van Venset en Screentech die met meerdere tegelijk bediend kunnen worden. Door middel van een extra besturingselement is het mogelijk om maximaal 6 tv-liften tegelijk te bedienen. Dit kan interessant zijn voor bijvoorbeeld het heffen van grote schermen waarvoor 1 lift niet voldoende is.

 

Bestel nu uw VenSet TV-lift via Screentech en profiteer van gratis verzending.

U kunt, nadat u uw keuze heeft gemaakt, uw tv lift direct kopen in onze webshop. Alle TV-liften worden, bij bestelling via de website, gratis verstuurd binnen Nederland en Belgie.

 

venset-tv-liften