VenSet TV-liften

ScreenTech is, voor de Benelux, de exclusieve importeur van de TV-liften van VenSet. VenSet is producent van hoogwaardige, innovatieve maar ook betaalbare, electrische TV-liften. ScreenTech beschikt over een eigen voorraad van de VenSet TV-liften waardoor wij in staat zijn om de liften snel uit te leveren. Wij streven er naar om de lift, op werkdagen, binnen 24 uur af te laten leveren door PostNL

De TV-lifen van VenSet zijn geschikt om te gebruiken in verschillende toepassingen. De meest gebruikte toepassing is het inbouwen in een TV-meubel. Hierdoor kan men de tv uit een kast omhoog laten komen wanneer deze gebruikt wordt en deze uit beeld plaatsen als de televisie niet gebruikt wordt. Daarnaast worden de TV-liften gebruikt om in te bouwen in het voeteneinde van een bed, in keukens en in boten.

Één van de kenmerken van de VenSet TV-liften is de geringe inbouwmaat, welke gerealiseerd wordt door de telescopische hoogteverstelling, waardoor deze in veel toepassingen zijn in te bouwen. Zo hebben de TV-liften voor de grotere schermen, de ST700A en ST1000A, een inbouwhoogte van minimaal 60 centimeter, terwijl deze televisie liften schermen tot een hoogte van 95 cm kunnen liften. De TV-liften, zoals de ST600B, zijn geschikt voor kleinere schermen en hebben een minimale inbouwhoogte van 50 centimeter.

VenSet TV-liften

De TV-liften van VenSet worden gemonteerd aan de achterwand van een meubel of tegen de muur. Door de duidelijke bevestigingspunten zijn deze liften zeer eenvoudig te monteren. Door een eventueel extra accessoire is het ook mogelijk de TV-liften te monteren op de vloer of bodem van een kast. Het mooie aan de liften van VenSet is dat deze televisie liften met 1 druk op de afstandsbediening automatisch omhoog gaan.

Een tweetal VenSet TV-liften zijn voorzien van een beveiligingsmechanisme welke er voor zorgt dat de lift automatisch stopt als er in neerwaartse beweging een voorwerp klem komt te zitten. De liften die voorzien zijn van het beveiligingsmechanisme zijn de ST700A en de ST1000A.

 

Bestel nu uw VenSet TV-lift via Screentech en profiteer van gratis verzending.

U kunt, nadat u uw keuze heeft gemaakt, uw tv lift direct kopen in onze webshop. Alle TV-liften worden, bij bestelling via de website, gratis verstuurd binnen Nederland en Belgie.

 

venset-tv-liften