Screentech Deluxe-liften

De Deluxe-liften van Screentech zijn, door de maximale hoogteverstelling en de geringe inbouwmaat, zeer geschikt om in te bouwen in uw meubel of aan het voeteneinde van uw bed. De Deluxe-liften van Screentech zijn voorzien van een Linak-kolom, met een verschillende maximale hoogteverstelling. Hierdoor zijn deze liften uitermate geschikt voor grote- en kleine schermen. De Deluxe-liften zijn er in 2 modellen, namelijk de ST999 en de ST660.

 

De Deluxe televisie liften kenmerken zich vooral door de eigenschap dat de liften gemonteerd worden op de vloer of op de bodem van het meubel. Door de montage op de vloer of op de bodem staat de lift zeer stabiel en zal de beweging ook stabiel en vloeiend verlopen. Het mooie aan deze televisie  liften van Screentech is dat deze televisie liften met 1 druk op de afstandsbediening automatisch omhoog gaan. Daarnaast is het, middels een extra accessoire, de lift te bedienen vanaf een mobiele telefoon of tablet. Dit kan door middel van de Bluetooth connector. Zodra de lift gekoppeld is met de app, is het mogelijk de lift te bedienen middels de gratis app. Ook is hiermee de maximale en minimale hoogte eenvoudig in te stellen. Het is wel zo dat de lift dan enkel via de knop met de hoogste en laagste stand in de voorkeursstanden te plaatsen.

 

Een ander specifiek kenmerk van de Deluxe-liften, dit geldt voor zowel de ST999 als de ST660, is dat deze bijna geluidloos zijn als deze bediend worden. Hierdoor is deze lift niet te horen als deze in beweging is, wat een groot voordeel oplevert ten opzichte van andere liften in de markt. De ST660 is de nieuwste TV-lift van Screentech en is de opvolger van de succesvolle ST675. De belangrijkste verbeteringen van de nieuwe ST660 zijn dat deze een snellere hoogteverstelling heeft, stiller en stabieler is en daarnaast een kleinere inbouwmaat heeft.

 

Naast de bovengenoemde kenmerken maken de Deluxe TV-liften gebruik van een beveiligingsmechanisme, welke in werking treed als er in neerwaartse beweging een voorwerp de neerwaartse gang belemmerd. Bij de ST999 geldt dit ook voor de opwaartse beweging. Deze PIEZO-beveiliging zorgt ervoor dat de lift geen schade aanbrengt aan klemmende voorwerpen en omgekeerd.

 

Doordat er een keuze gemaakt kan worden voor het meeleveren van een grote- of een kleine beugelset zijn deze elektrische televisie liften geschikt voor bijna alle merken televisies die gebruik maken van de standaard VESA-maten. De VESA-maten die geschikt zijn variëren van 200x100 tot en met maximaal 600x400. Zie voor een overzicht van de geschikte VESA-maten de productpagina van de liften.

 

Meer informatie over Screentech Deluxe-liften

U kunt, nadat u uw keuze heeft gemaakt, uw tv lift direct kopen in onze webshop. Alle TV-liften worden, bij bestelling via de website, gratis verstuurd binnen Nederland en Belgie.

Wilt u meer informatie over de Screentech Deluxe liften, kunt u altijd contact met ons opnemen.